Kapcsolat
Telefon: 06-30-546-6114 Nyíregyháza, KORZÓ Bevásárlóközpont, Nagy Imre tér 1. NYITVA TARTÁS: Hétfőtől-Szombatig: 09.00-20.00 Vasrnap 09.00-18.00 erzsebet_utalvany erzsebet_utalvany erzsebet_utalvany

Nyári Napközis Tábor

 
Nyári napközis tábor: június 24 – augusztus 16. között heti turnusokban.
Az idén is várunk minden kedves kis barátunkat a Mókus Játszóház “Felfedező” napközis táborába!
 
A tábor programok között szerepel:
– Wellness és lovaglás a Hotel Pagonyban****
– Erdei kalandtúra
– Kis tűzoltók napja: Nyíregyházi Tűzoltóság látogatása
– Állatkerti látogatás a Sóstó ZOO Nyíregyházi Állatkertben,
– Piacolás Búza téri piac…
és természetesen KORLÁTLAN játszóházi játék a tábor ideje alatt.
Feltétlenül számítunk Rád a nyári szünetben is.
 
Jelentkezés:
–  a játszóházban személyesen (4400, Nyíregyháza, Nagy Imre tér 1. Korzó Bevásárlóközpont “B” ép.II. em.
–  tel: 06 (30) 546 6114
– e-mailben a mokusjatszohaz@upcmail.hu-n lehet. (Kérjük megadni a gyermek nevét, születési évét, szülő nevét, telefonszámát és e-mail címét, illetve, hogy melyik tábori turnusra jelentkezik.)
 
Árak:
Teljes (5 napos) nyári napközis tábor: 25 000 Ft/fő
1 napos részvétel esetén naponta:      6000 Ft/fő
Az árak tartalmazzák az egész napos gyermekfelügyeletet, napi 3x étkezést (reggeli, ebéd, uzsonna), a belépőket, egyéb foglalkozások árát. Testvérkedvezmény 10% (47.500Ft 2 gyermek részére). 
 
Fizetés módja:
5000Ft foglaló befizetésével lehet jelentkezni, a fennmaradó összeget egy összegben a tábor megkezdése előtt szükséges befizetni.
1-1 napon való részvétel esetén a tábor helyszínén, legkésőbb a tábor napjának reggelén kérjük fizetni. A tábor árából CSAK betegség esetén tudunk részösszeget visszatéríteni, melyet orvosi igazolással kérünk alátámasztani. Ebben az esetben a napi díjon számoljuk el a táborban töltött napok költségét és vonjuk le a befizetett összegből.  
 
A táborban való részvételhez szülői egészségügyi nyilatkozat szükséges a gyermekről, melyet a tábor első napján kell a helyszínen kitölteni formanyomtatványunkon. (Ez tartalmazza a gyermek nevét, TAJ számát, a szülő nevét, telefonos elérhetőségét). Aláírásával igazolja, hogy a gyermek nem szenved semmilyen fertőző betegségben, illetve az esetleges tudnivalókat (étel vagy egyéb allergia, gyógyszerszedés, egyéb betegségek, stb.) is fel kell tüntetni.
 
Amennyiben jelentkezni szeretnél vagy bármilyen kérdésed van a táborunkkal ill. a játszóházzal kapcsolatban szívesen állunk rendelkezésedre az alábbi elérhetőségek bármelyikén:
Tel.: +36-30-546 6114
Email: mokusjatszohaz@upcmail.hu
Web: www.mokusjatszohaz.hu
Cím:4400, Nyíregyháza, Nagy Imre tér 1. Korzó Bevásárlóközpont “B” ép. II. em

Nyári tábor fotók

 

 

 

Facebook