Kapcsolat
Telefon: 06-30-546-6114 Nyíregyháza, KORZÓ Bevásárlóközpont, Nagy Imre tér 1. NYITVA TARTÁS: Hétfőtől-Szombatig: 09.00-20.00 Vasrnap 09.00-18.00 erzsebet_utalvany erzsebet_utalvany erzsebet_utalvany

Link partnereink

Honlapajánló

Vegyes válogatás
infraszauna infraszauna
Infraszauna, infraszaunák, szauna és gõzkabin kínálat az egész ország területén akciós infraszauna árakkal
Női kabát Női kabát
Női kabát, női téli kabát vásár a catwalker.hu női ruha webshop-ban.
koi ponty koi ponty
A koi ponty a béke szimbóluma, megrendelheti a koi webshop weboldalunkon, látogasson el hozzánk
kárpitos kárpitos
Kápitosra lenne szüksége, felújitani szeretne vagy átalakitani a bútorait, látogasson el a weboldalunkra és nézze meg a kárpitos referenciáinkat.
családi ház tervezés családi ház tervezés
Családi ház tervezésekor az épület megépítési költsége fontos szempont. Ehhez igazítjuk a családi ház méretét, gépészetét és kidolgozunk több variációt is a családi ház tervezésse kapcsolatban.
rágcsálóirtás nyíregyháza
Rovarirtás Nyíregyháza területén belül és kívül. Rovarirtás Nyíregyháza vendéglátó helyiségeiben, üzleteiben, raktáraiban vagy otthonaiban. Ne hagyja, hogy elszaporodjanak a rovarok a lakásában. Rovarirtás Nyíregyháza körzetében megbízható szakemberek segítségével, kedvező áron.
elõszoba bútor elõszoba bútor
Az elõszoba bútorainkat megtekintheti a weboldalunkon.
mosdószekrény mosdószekrény
A mosdószekrény fiókos, illetve ajtós kivitelben is vagy ezek kombinációjában készülhet. A weboldalunkon kérhet ajánlatot mosdószekrényre, forduljon nyugodtan hozzánk.
ingyenes társkeresõ ingyenes társkeresõ
Ingyenes társkeresõ szolgáltatásunkat igénybe tudja venni, ha regisztrál a love2you oldalra.
fenyõágy fenyõágy
Webshopunkban rendelhet mindenféle fenyõágyat, luc fenyõbõl, borovi fenyõböl, a fenyõágyak mindenféle méretben
harisnya harisnya
Széles harisnya kínálat a hotbunny.hu női fehérnemű webáruházban. Harisnya számtalan színben, mintázattal és méretben a legkülönlegesebb alkalmakra. Egy különleges harisnya tökéletes választás, ha ki akarsz tűnni a tömegből.
kávé rendelés kávé rendelés
A kávé rendelés egyszerű megoldást kínál azoknak, akik szeretnek az interneten vásárolni. A kávé rendelés legkézenfekvőbb módja, ha egy kávé webshop termékeiből választ. A Kávéhegy kávé webshop ajánlataiban Ön is megtalálja a kedvenc kávéját.
bőr sarokgarnitúra bőr sarokgarnitúra
A modern családi otthonok legkedveltebb helye sok esetben a hívogató és méretes bőr sarokgarnitúra, mert akár az egész család ráfér. Emellett vendégek érkezésekor is ideális, hiszen nagysága miatt a bőr sarokgarnitúrák kellemes helyei a hosszú beszélgetéseknek, ráadásul remekül kitöltik a nagy tereket.
tolóajtó vasalat tolóajtó vasalat
Tolóajtó vasalatok többfajta szinben azonnali kiszolgálással nálunk. Látogasson el web oldalunkra és tekintse meg tolóajtó vasalat kinálatunkat.
csempe csempe
Csempe a konyhába és csempe a fürdőszobába is a burkolatmánia.hu-tól.
páncélszekrény páncélszekrény
Kulcsos páncélszekrény, mechanikus páncélszekrény a Széf Nagykertől. A Széf Nagyker Széf és Páncélszekrény Webáruházban minden páncélszekrény típust megtalál, elérhető árakon!
gerendaház gerendaház
A legkedvezőbb gerendaház árak a Beregszászi Gerendaházak kivitelezőjénél, a Beregszászi Trade Kft.-nél. Testre szabott gerendaház árak a vevők igényei alapján.
tunika tunika
A tunika minden generáció népszerű női ruhája, lévén előszeretettel hordják kislányok, tinik és felnőttek is. Gazdag vonalvezetés választéka miatt jól párosítható, ezért a tunikát kedvelik a karcsú és a vastag testalkatúak is. A jópofa mintás tunikák a gyerekek és a fiatalok kedvelt darabjai.
fenyő emeletes ágy fenyő emeletes ágy
A fenyő emeletes ágy klasszikus s mégis pompásan bepasszol egy lurkó szobába. Illetve az is nagy előnye, hogy a fenyő emeletes ágyaknak jó az ár-érték arányuk, hiszen voltaképpen két ágyat veszünk költséghatékonyan.
inverter
A Growatt inverter hatásfoka kiváló, ára pedig megfizethető, épp ezért nálunk is egyre népszerűbb napelemes inverter. Gyorsan telepíthető Growatt inverter forgalmazása a growatt.hu-n. Ha stabil napelemes invertert keres, akkor a Growatt inverter kitűnő választás. Az inverter szállításától a telepítésen át a karbantartásig minden munkafolyamatota legjobbkollégáink végzik. További értékes információt talál honlapunkon.
bútorszéf
A bútorszéf az egyik leggyakoribb széftípus. Hogy miért? Mert nehézség nélkül be lehet helyezni a szekrénybe, de akár önállóan is állhat a bútoron. A bűnmegelőzés szempontjából a legcélravezetőbb persze az, ha a bútorszéf csavarralfixálva van valamihez. A bútorszéf egyszerű kulccsal vagy kód segítségével nyitható. A bútorszéfben tárolhatunk készpénzt, fontos iratokat vagy egyéb más értékeket is. Nézze meg bútorszéf választékunkat a szefnagyker.com-on!

Napelem- Csökkentse villanyszámláját!

Enyhítse Ön is gyökeresen villanyszámláját! Napelemes rendszer családi házakhoz: akármelyik nagyságúhoz valós referenciákkal a hátunk mögött állunk rendelkezésükre. Teljes körű kivitelezést nyújtunk, mely során szavatolt a profi, az összehangolt, élénk, gondos és kifogástalan munka. Napelem estén is kifogástalan színvonalú termékek egyenrangú színvonalú technológiai kiegészítőket kívánnak meg. A kivitelezést kedves és segítőkész kollégáink teljesítik. Munkatársaink állandóan fejlesztik szaktudásukat, hogy állandóan korszerű szakértelemmel rendelkezzenek szakmájuk fejlesztései területén. Egyéni napelem ár esetén kérje kollégáink segítségét.

napelem, napelem rendszer, napelem ár

Lapostető szigetelés szakemberrel

Igen sok tető szigetelés kialakítás lehetséges, minekutána más-más gyártók, más-más árui, ezek minőségben is elütnek. Így eléggé komplikált lapostető ár aspektusából kijelenteni. Az a legmegbízhatóbb lehetőség a lapostető ár megtudakolásának, amint árajánlatot kér tőlünk. Eltérő lapostető szigetelés más-más rétegrendet követelnek, ez ugyancsak befolyásolja az árat. Amiatt, hogy mégis hellyel-közel tudjuk az árat, ha bárki tudakolózik ár, szigetelés ár végett, akkor a legkedvezőbb, amivel szembe találhatja magát az általában 3000 Ft/nm ár lehet. Ez a nevenincs, főképp minőségében tér el. Szigeteléssel együtt nagyjából 5000 Ft/nm árakkal is. Egyértelműen összegben felső határ határtalan. Keresse cégünket és mi megleljük az ön számára leginkább megfelelő árakat.

lapostető szigetelés

Ha nincs medencéje, építünk, ha van, akkor felújítjuk, karbantartjuk

Egy otthoni medence manapság tényleg nem utolérhetetlen luxus. Egy kifogástalanul elkészült kerti medence, ami akár egy életen keresztül szórakoztatóbbá alkothatja kertünket, cégünk által önnek is lehet. Medence építéscégünk által. Cégünk még nagyon az elején jelent meg a belföldi uszodatechnikai szakterületen, és azóta folyamatos ambíciónk klienseink számára a legjobbat nyújtani. Ha Önnek a külcsín és az hosszú élet mellett az ár is jelentős szerepet játszik, akkor tegyen néhány pillantást termékeinkre. A medence fedés számos előnyt jelent az Ön számára: fűtött medencevíznél a hőveszteség sokkal kisebb, a csökkenő szennyeződés miatt kevesebb takarítás, kisebb vegyszerfelhasználás, fűtött vízzel 8-10 hónapig élvezhető, elkerülhetjük a medencébe esést. Medence fólia: Feltétlenül tudakozódjunk utána a fólia minőségének. Mivel nagy eltérések lehetnek.

medence fedés, medence építés, medence fólia

Méhtermékek webshopból az egészséges szervezetért

A méhkenyér – alias perga – az elsődleges eledele a méheknek. A királynő lárvák méhpempőt fogyasztanak, a többiek méhkenyeret fogyasztanak. A méhkenyér tartalmaz sok esszenciális aminosavat, bővelkedik vitaminokban, magas K-vitamin tartalma, nagy számú enzim és flavonoid lelhető fel a méhkenyérben. Leginkább ajánlott hepatitisz ellen. A méhkenyér segíti a és védi a gyermekeket az elhízás ellen is. A méhpempő termékünkkel közösen sokkal hatékonyabb immunrendszer támogatók. A méhkenyeret számos kór megjelenésekor alkalmazzák, például vérszegénység okán.

méhpempő, méhkenyér

Minden nyílászáró kategóriában a legjobb árak és termékek

Cégünk csak és kizárólag magas minőségű árukkal foglalkozik, miután a sok idő, amiket ezen a területen eltöltöttünk, azt erősítik meg, hogy e készlettel javasolt tervezni sok-sok évre. Áruink között mindenfajta beltéri ajtó szerepel, így biztosan rá fog lelni vállalkozásunknál az önnek legoptimálisabb árut. A cpl ajtók elég népszerűek a klienseink körében, mivel ezek termékeink karcállóak, így gyerekesek vagy gyereket tervező családoknál kimagaslóan muzsikál. Áruink között fellelhetőek beltéri ajtók, bejárati ajtó, ablak, garázskapu és árnyékolástechnika is.

beltéri ajtó, beltéri ajtók, ajtó, cpl ajtók

Árfolyam értékek és valutaváltóprogram a weboldalon

Kiváló és megfelelő gondolat, ha valutát szeretnénk váltani – az világhálót használhatjuk és máris megjeleníti nekünk az aktuális értéken számolt árfolyam értékeket. Ez egy egyszerű kis program, mely napjában frissül és így mindig frissek az adatok pl. euró árfolyam,dollár árfolyam értékei, de az összes valuta megtalálható a weboldalon. Valutaváltó a megnevezése. Miután ezt keressük az interneten, akkor temérdek árfolyamos lapot fog kidobni. Dolgozzanak velük bátran őket, hiszen nagyon jó kis segítőtárs lesz.

árfolyam, euró árfolyam, euró árfolyam, valutaváltó

Bruttó bér, nettó bér

Bérkalkulátor bármilyen körülményre: egyszerű, gyors, pontos és biztonságos kalkulátor a dolgozóknak és munkaadóknak szintúgy. A bérkalkulátorbérkalkulátor olyan bér- és jövedelem kalkulátor, mely közreműködésével azonnal, könnyűszerrel, a mindenkor hatályos törvényekkel egyezőleg kiszámíthatja a bruttó-, nettó bért, valamint a munkáltatói levonásokat. Esetleg egy bértárgyaláson is kitűnő támaszt jelent a dolgozó és a munkáltató részére is. Elsődleges tudnivalói: Teljes körű bérkalkulátor jelenlegi törvényekkel egyezőleg, nettó bér kalkulálása bruttó bérből, bruttó bér kalkulálása nettó bérből.

bérkalkulátor, bruttó nettó bér, nettó bér

Minden nyílászáró egy helyről, tőlünk

Előreláthatólag 2019. évtől az új és használt lakóingatlanok energiafelhasználásának versenyeznie kell a mai passzív ház kívánalmainak. Kívánalom lesz az extra hőszigetelés, majdnem hőhídmentes szerkezetek, valamint fal, tető, padló szerkezetekre előírt hőtechnikai értékeknek való egyezés. Emiatt ablakcsere kellene, új ajtó ablak. Ha a családok mind, most is fellelhető energiahatékonysági modernizáció elvégeznének, akkor előreláthatólag a fogyasztott energia több mint 42%-át nem használnák fel. A Bb-ablaknál megtekinthető igen sokféle ablak kínálatot, valamint ajtók is fellelhetőek a termékkínálatunkban. Tekintse meg favorit festett mdf ajtó termékeinket is az ablak mellett.

ablak, ablakcsere, ajtó ablak, festett mdf ajtó

Megjelent az ágyi poloska otthonában?

Az ágyi poloska elsődlegesen passzív módon terjed, gyakran mindenféle csomagokkal kerül be a otthonunkba. Aktív módon is lehet gondunk az ágyi poloska vendégeskedésére. Az ágyi poloska rettentően kellemetlen és nagyon nehezen irtható rovar. Az ágyi poloskairtás legyen elsődleges. Az ágyi poloska megjelenése nem függ a tisztaságtól, ezért a poloska ártalom eltitkolása nem szükséges.

ágyi poloska, ágyi poloskairtás

Házunk tetejének felújításánál érdemes pár dolgot figyelembe venni, amennyiben hosszú távú megoldásra törekszünk. Például olyan minőségi cserepeslemezt válasszunk, amely nem csak modern kinézetével hódít, hanem ellenáll az időjárás viszontagságainak is. Szín és design választásnál érdemes azt is figyelembe venni, hogy mennyi garanciát vállal rá a gyártó, hiszen ez nagyban tükrözi, mennyire bízik saját termékében, mire számíthatunk a szélsőséges időjárási viszonyok között, milyen távra tervezhetünk egy tetőpanel, vagy előkorcolt tetőlemez élettartamával. Szereléskor, kivitelezéskor fő szempont lehet a könnyű alkalmazás, amellyel minőségi, strapabíró tető készíthető. Megfelelő kiegészítők alkalmazásával még időtállóbbá tehető az új tetőszerkezet. Olyan trapézlemezt válaszunk, amely minden szempontból alkalmas tetőnk alapos összeszerelésére és kialakítására. Bádog termékekkel azonban nem csak egy épület tetőszerkezetét, hanem oldalát is képesek vagyunk védeni és szigetelni. Ebben az esetben is olyan fém homlokzatburkolatot válasszunk, amely megfelelő vastagsággal és kialakítással rendelkezik a kívánt szigetelési hatás eléréséhez. Ebben az esetben is hatalmas szín és design palettáról választhatunk, amely nem csak óvja, de modernebbé és szebbé is varázsolja épületeinket.
A lakás bútorzata ragyogóan tükrözi birtokosa személyiségét, így ahogy belépünk egy házba és alaposan megnézhetjük a konyhabútort rögtön van beszélgetési témánk. Régen tovatűntek már azok a korok, mikor a gardrób mindössze egy bútordarab volt vagy az ülőgarnitúra egy-két kellemes fotelből állt. Napjainkban már a konyhabútor és a franciaágy is dekorációs elem, miként a végtelen stílusú ülőgarnitúra is. Nem szükséges divatszakértőnek lenni, ahhoz hogy lakásunk lenyűgöző benyomást keltsen, elegendő csupán egy cseppnyi jó ízlés valamint odafigyelés. Bármely divatban kialakíthatjuk hajlékunkat, ugyanis a lehetőségeknek tényleg csak a fantáziánk szabhat határt, mely segíti a tökéletes gardrób, franciaágy és konyhaszekrény megtalálását.https://butornap.hu
A shea vaj minden jellegében a szépség kútja a test számára. Az Afrika vidékéről származó shea vajat a nyugat egészségügy még csupán mostanság kezdi ténylegesen megismerni és értékként tekintenek a finomítatlan shea vaj minden összetevőjére. A finomítatlan shea vaj naturális gyógyítója az égési sérüléseknek, míg a finomított shea vaj csodát tesz a ráncos bőrrel. Nem is különös, hogy egyre több termék leírásán megtalálható a feldolgozott shea vaj, mint komponens. A finomítatlan shea vaj hatékony alapanyaga lehet szappanoknak és kozmetikumoknak is, hisz halványítja a ráncokat is.
A led panelek nagyon vékony lámpatestek, kiválóan alkalmazhatók nappalikba, folyosókra, üzletekbe. A led panel lehet falon kívüli és besüllyeszthető, kör és négyzet alakú. Webáruházunk, az optonica.hu kínálatában a legtöbb led panel termékre 2 év garanciát adunk, azonban van olyan, amelyre 5 év a garanciánk.
Facebook