Kapcsolat
Telefon: 06-30-546-6114 Nyíregyháza, KORZÓ Bevásárlóközpont, Nagy Imre tér 1. NYITVA TARTÁS: Hétfőtől-Szombatig: 09.00-20.00 Vasrnap 09.00-18.00 erzsebet_utalvany erzsebet_utalvany erzsebet_utalvany

A footer linkek már sajnos nem számítanak jó hivatkozásnak

Tisztában kell lennünk azzal, hogy a körülöttünk lévő világ folyamatosan változik, ennek következtében pedig nekünk és vállalkozásunknak is idomulni kell a legújabb trendekhez. Nem csak azért, mert csakis így maradhatunk versenyben, de komoly bevételekre tehetünk szert, ha egy minőségi web oldalt működtetünk. Azonban az elmúlt években igen sokat változott a SEO, hiszen a google is újabb és újabb kívánalmakkal rukkol elő.

Fontos, hogy tisztában legyünk azzal, hogy melyek azok a technikák, amelyeket már nem igazán érdemes alkalmazni, hiszen ennek köszönhetően tudjuk majd leszűrni azt is, hogy melyek az újdonságok. Többek között ott vannak az úgynevezett footer linkek, amelyek már nem igazán nyomnak sokat a latba. A keresőoptimalizálás pedig pontosan azt jelenti, hogy a legújabb trendeknek megfelelően alakítjuk ki web oldalunkat.
A footer linkek a web oldalak láblécében találhatóak, és minden egyes oldalon és aloldalon is megjelenik. Ez már inkább spam-nek számít, amiért a google büntet, éppen ezért érdemes inkább hanyagolni.

Facebook